1844924
Velkommen på kostskolen

Velkommen på kostskolen

Velkommen på kostskolen – velkommen til kostskolelivet på SSG

Kostskoleliv er for os den gode hjemlige ramme omkring din skolegang på en af Struer Statsgymnasiums mange uddannelser. Kostskolen er dit nye hjem under din studietid. Derfor lægger vi vægt på den velfungerende dagligdag, god og sund kost, at du er omgivet af engagerede og professionelle voksne og at du bliver en del af vores kostskoleliv.

Kostskoleliv er vores betegnelse for alt det ekstra: Vi har motion- og fitnessrum med tilknyttet instruktør, 40 mountainbikes til ture i skoven og på international anerkendt MTB-rute i Struer by, egne havkajakker med mulighed for gratis kajakkursus, gratis koncertoplevelser i lokalt kulturhus (Folkets Hus), hardball, selvforsvar, fodbold, spinning, yoga, E-sport, bowlingture, overnatningsture, fisketure og alt muligt andet. Hvad har du lyst til??? På vores kostskole er du selv med til at designe dit kostskoleliv. Vi har rammerne til at du kan få det kostskoleliv, som passer til dig og som du drømmer om.

Under kostskoleliv kan du her læse mere om vores aktivitetstilbud og årlige festlige højdepunkter, som vi er stolte af.

Kostskolen er

  • et rart og trygt sted at bo
  • et inspirerende sted at studere
  • et forpligtende sted for at nå sin eksamen.

På kostskolen vil du møde et fagligt, kreativt og varmt miljø. Vi stiller en række krav til dig, f.eks. at du er åben og positiv og parat til at samarbejde, men også at du møder til timerne på skolen og er forberedt. Vi kan til gengæld love dig nogle dejlige og glade år fulde af oplevelser, medindflydelse og fællesskab. Klik dig lidt videre, og du vil få et indtryk af skolen og vores måde at lave kostskole på.

En vigtig beslutning.

Når du beslutter dig for at bo på en kostskole, samtidig med at du forbereder en af skolens uddannelser, træffer du en betydningsfuld beslutning for nogle af de vigtigste år i dit liv. Du skal gøre dig klart, at du som kostelev ikke blot flytter hjemmefra og ud på et værelse. Du rykker også ind i et nyt fællesskab, hvor du vil finde udfordringer og muligheder, en rytme og nogle rammer. Et fællesskab, hvor der er plads til at være sammen med andre og til at være sig selv.

Overvejer du at søge optagelse, er du velkommen til at besøge os. Vi glæder os til at se dig!

 

Kostskolens vagttelefon er bemandet døgnet rundt: 2448 0065

kostskolen@stgym.dk