Beskyttelse af personoplysninger

Med henblik på at leve op til EU-forordningen vedr. håndtering af persondata, har Struer Statsgymnasium tilknyttet en Databeskyttelsesrådgiver (DPO).

DPO ‘ens opgave er at fungere som skolens faglige sparringspartner omkring skolens interne og eksterne håndtering af personoplysninger. Formålet er at personoplysninger håndteres korrekt og ikke kommer i de forkerte hænder.

Det kan f.eks. være afklaring af hvilke personoplysninger om medarbejdere eller elever, der må deles med andre (f.eks. I forbindelse med studierejser m.m.), eller information om skolens slettepolitik.

Selvom DPO ‘ens opgaver primært er understøttelse af skolens ledelse, har skolens medarbejdere ligeledes mulighed for, i begrænset omfang, at søge råd og vejledning hos DPO'en.

DPO ’en træffes via mail: DPO@herningsholm.dk på tlf. +45 25 42 48 24 el. tlf. +45 25 42 48 18

september
HF billedkunst C (1pqbk) på ekskursion til Holstebro Kunstmuseum, hvor den lokale kunstformidler, Peter Haarby, fortalte om kunstmuseet som arbejdsplads.
september
1pq mediefagsholdet var tirsdag 25. sept. på karrieredag i mediebranchen i Holstebro. Først på TvMidtVest, hvor holdet blev fik forevist teknik og lokaler af rundviser Palle Graff. Dernæst på besøg hos fotograf Jon Kristensen, som her fortæller om belysning som virkemiddel.
september
"Sådan pifter man morgensamlingen op"
september
Struer Statsgymnasium - STX HF IB HHX HTX EUD EUX 10.-klasse added 15 new photos — at Struer Statsgymnasium - STX HF IB HHX HTX EUD EUX 10.-klasse.
september
🇬🇧 Namibia Study Exchange Program has their focus on conservation in the breathtakingly beautiful country. Last year Rotary Struer sponsored a visit to The Cheetah Conservation Fund and they have just announced that they will sponsor the SSG group again!

🇩🇰 Studietur til Namibia har fokus på konservering af det vidunderlige landskab. I forbindelse med turen sidste år sponsorerede Rotary Struer et besøg for eleverne til et gepard reservat, og de har lige annonceret at de igen vil sponsorere gruppen der skal afsted fra Struer Statsgymnasium igen!
september
Eleverne fra Parkskolens, Limfjordsskolens og Den Kristne Friskole i Holstebros juniortalenthold er i gang med at udvikle ideer til markedsføring af Kurbad Limfjorden.
september
One of our IB students, Flavia Buzguta, took part in the Nordic Study Abroad Conference #NSAC2018 hold at PwC Copenhagen. There she was introduced to top universities such as NYU Abu Dhabi (where 2 of our former students are studying at) MIT, Oxford, UCL, Cambridge, University of Melbourne and many more.

More information at https://nordic-sac.org
september
I dag i kantinen: Lav selv-burger!