gensyn
Struer Statsgymnasiums nøgletal, politikker og strategiplaner

”Som følge af "Lov om gennemsigtighed og åbenhed i uddannelserne m.v" skal alle gymnasier gøre en række oplysninger tilgængelige.

På denne side kan du finde frem til forskellige nøgledata om fuldførelsestid og fuldførelsesprocent, om karaktergennemsnit på vores forskellige uddannelser, om frafald og om overgangen til anden uddannelse. Her kan du læse mere om nøgletallene.

Elevtrivselsmålinger 2008 - 2010 - 2011 - 2013 - 2015

Nøgletal HHX, STX, HF: Fuldførelsestid og -frekvens
Nøgletal HHX, STX, HF: Studenternes karaktergennemsnit
Nøgletal HHX, STX, HF: Gennemførelse

Nøgletal EUD: Fuldførelsestid
Nøgletal EUD: Fuldførelsesfrekvens
Nøgletal EUD: Frafald
Nøgletal EUD: Overgang til anden uddannelse

april
Struer Statsgymnasium - STX HF IB HHX HTX EUD EUX 10.-klasse updated their cover photo.
april
Buchholtzprisopgaven er blevet uddelt ved en reception på Struer Museum. Der deltog i år 73 skribenter, hvilket kun overgås af 81 i 2010. Vinder blev Stina Nielsen 2h1. Øvrige præmietagere blev Oliver Slavenski, Anita Trab, Cecilie Vestergaard alle 3yz, samt Sille Stenvang 2z. Bedste digt blev skrevet af Bjørn Schilkowski 2d.
april
The 1st IB Business and Management class went on a field trip in order to search for potential businesses to investigate for their Internal assessments (IA)
april
Cake, Sadness, goodbyes, a few tears, happines are just a few words which can describe this day.
It was the last day of school for our 2nd IBs. We will miss them and wish them good Luck for their upcoming exams 📝
Morgensamling
april
The video from China is now uploaded on our YouTube channel. (be sure to subscribe)

april
For tredje år i træk afholder TV MIDTVEST et Sommercamp, hvor unge kan prøve kræfter med livet som tv-journalist eller -fotograf. De skal bl.a. selv producere et tv-indslag, som TV MIDTVEST bringer i fjernsynet.
I år varer campen fire dage (altså, en dag længere end de forrige år), men prisen er den samme: 1200 kr. inkl. overnatning, al forplejning, undervisning og fede oplevelser.

TV MIDTVEST har plads til 20 deltagere i alderen 16 til 20 år. NB! Pladserne fordeles efter først til mølle-princippet.
Campen afholdes i uge 27: fra den 2. til den 5. juli på TV MIDTVEST i Holstebro (Søvej 2, 7500 Holstebro)

Link til infovideo: www.facebook.com/tvmvsommercamp/videos/1814510271902676/
Link til Facebookside: www.facebook.com/tvmvsommercamp/
Link til hjemmeside: www.tvmidtvest.dk/sommercamp