Detail (EUD/EUX)

Om uddannelsen

EUD-Fashion og butiksdrift er noget for dig, hvis du interesserer dig for trends og mode og/eller overvejer en uddannelse inden for handel, detail, tøj, hi-fi, IT, skønhed eller hobby. Vi går i dybden med tidens tøjmode, trends og designs, og du bliver introduceret til grundlæggende fagbegreber inden for salg, service, butiksdrift og merchandising, således at du udvikler et relevant og særligt fagsprog.

Du får forståelse for proportioner, farver og materialets betydning for godt beklædningsdesign og du lærer om de grundlæggende opstillingsprincipper inden for dekoration af butikker, shopper og vinduer.

I egen butik arbejdes der praktisk med dekoration, buketter, varebehandling og opstillingsteknikker og lærer du at omsætte ideer til handling. Du får iværksætteri og tilegner dig viden om opstart af egen

butik. Du stifter bekendtskab med diverse salgsteknikker, går bag om varebehandling, belysning, farver, skilteskrivning, idélære samt den nyeste viden om butiksindretning

Derfor er en stor del af undervisningen på EUD-Fashion og butiksdrift praktisk orienteret projektarbejde, hvor der arbejdes i mindre grupper med butiksdrift, modeshow, egen kollektion og shopdesign. Du henter inspiration og ideer mens du er på virksomhedsbesøg og modemesser.

Der undervises foruden grund- og valgfagene projektorienteret i følgende erhvervs- og uddannelsesspecifikke områder:

GF1 – Fashion og butiksdrift

Grund- og valgfag

Dansk D (kan hæves til C)

Engelsk D (kan hæves til C)

Afsætning C

IT C

Erhvervsøkonomi C

Idræt

Organisation C

Design E/C

Matematik

Støttefag

GF2 – Detail

Grund- og valgfag

Dansk D (kan hæves til C)

Engelsk D (kan hæves til C)

Afsætning C

IT C

Erhvervsøkonomi C

Idræt

Organisation C

Design E/C

Matematik

Støttefag