Kostskoleliv

KOSTSKOLELIV ER (også) FRITIDSLIV.

På kostskolen arrangerer vi løbende aktiviteter og afholder eventweekends. Du er selv med til at definere aktiviteterne på kostskolen og er dermed med til, at sætte dit helt eget præg på kostskolelivet.

Deltagelse i aktiviteter er frivilligt. Vi opfordrer dog til, at du deltager, da aktiviteterne er en rigtig god indgangsvinkel til at blive en del af kostskolefællesskabet. Samtidig kan aktiviteterne være en fantastisk mulighed for at få nye oplevelser, prøve grænser af, vedligeholde kompetencer, lære nyt og få meget mere ud af kostskoletiden end du nogensinde ville have forstillet dig.

Aktiviteterne spænder vidt.

Her er et udpluk: Filmhygge, spilleaften, spinning, bagning, wellness, gåture, step, hockey, løb, museumsture, forskellige kreative aktiviteter fx hækling, smykkefremstilling, maling, juleklip, kurvefremstilling mm., biografture, bålhygge, skøjteture, bowling, fodbold, teaterture, svømmehal, rundbold, mountainbiketure, Oscars Night, koncertoplevelser i lokalt koncerthus pop, rock, jazz og klassisk musik, hardball, gardening, fisketure, deltagelse i musical/skoleforestilling, i forårsfestival med modeshow og musik. Derudover har vi årligt forskellige kostskolefester bl.a. introfest, forårsfest, julefest og afslutningsfest. Har du andre ideer, så er vi altid åbne for forslag.

Udover de arrangerede aktiviteter, så har du også mulighed for at benytte kostskolens forskellige aktivitetsrum. Vi har eget fitness lokale, kreativrum, syrum, musiklokale, multibane, kostbio, TV-stuer mv.

Herudover har byen et godt foreningsliv, med et bredt udbud af aktiviteter som du også kan deltage i bl.a. sejllads, ridning, boksning, gymnastik, fodbold og meget andet.