Dimission

Tilbage

Dimission

Huebegivenhed 2021

Retningslinjer for huebegivenhed på Struer Statsgymnasium

 

Kære kommende studenter og forældre!

Her kan I læse, hvordan I skal forholde jer, når nu I kommer ind på skolen for at være med, når det hele kulminerer. Vi glæder os til at se jer.

Alle elever, som skal til eksamen, går ind ad hoveddøren ved parkeringspladsen (den gule pil), som normalt. Husk at spritte hænder og bevæg jer så ned til eksaminationslokalet. Der er ingen adgang for gæster her.

Alle gæster skal gå ind ad døren til gymnasiehallen (den røde pil). I foyeren findes der en spritdispenser, og alle skal afspritte deres hænder ved ankomst. Efter afspritning af hænder finder I som gruppe de borde som I vil sidde ved i enten festsalen eller i selve gymnasiehallen, og her kan I dække op med alt, hvad I har medbragt. Der er to borde til hver student. Der er toilet i foyeren. Forældre og gæster må ikke gå ud af Festsalen af hensyn til myndighedernes retningslinjer og af hensyn til en rolig eksamensafvikling. Vi gjorde det samme sidste år til studenternes, forældrenes og skolens store tilfredshed.

Når eleven er færdig med eksamen, går eleven i festsalen eller gymnasiehallen til sin familie, og så er det tid til at fejre det med hue, blomster, boblevand, tårer, fotos på vores helt egen SSG-baggrund, et kram på afstand og alt det andet.
Der er ingen tidsbegrænsning på, hvor længe I må være her. Vi har god plads. Der er to borde med 8 stole til hver student.

Vi har placeret særlige servietter til at spritte bordene af igen, når I er færdige, og dem må I meget gerne benytte.

Husk:
• I skal kunne fremvise et gyldigt coronapas
• Sprit hænder
• Hold afstand til de andre gæster
• Udvis sund fornuft hvis I skal hoste
• Bliv hjemme, hvis I har symptomer

• Bliv hjemme, hvis I er i risikogruppe.

Vi hejser flaget, vi gør lokalerne festlige og vi glæder os til at I kommer for at fejre jeres unge mennesker. Det har de altid fortjent, men i år er det noget særligt at kunne fejre det næsten som vi plejer.
 

Dimission 2021

Dimission på Struer Statsgymnasium fredag 25. juni 2021

Kære kommende studenter og kære forældre!

Her kan I se, hvorledes vi markerer at studenterne er blevet færdige med deres eksamen i år.

Dimissionen falder i to etaper: Først den ceremonielle dimission i gymnasiehallen en klasse ad gangen, studenterbillede i skolegården og derefter en klassereception, hvor lærere fra klassen vil være vært for en hyggelig sammenkomst.

Af hensyn til logistikken bliver I inviteret i to runder, hvorfor klassereceptionerne i første runde vil have en bagkant:

Uddannelse

Tidspunkt for dimension

Lokale for fejring

Tidsrum for fejring

HF

Kl. 10.00

Vandrehal

11.00 – 12.00

HTX

Kl. 10.00

F-kantine

11.00 – 12.00

EUD/EUX

Kl. 10.00

Festsal

11.00 – 12.00

IB

Kl. 10.00

Festsal

11.00 – 12.00

STX

Kl. 11.00

 

12.00 – 13.00

3e

Kl. 11.00

Vandrehal

12.00 – 13.00

3f

Kl. 11.00

Vandrehal

12.00 – 13.00

3dy

Kl. 11.00

F-kantine

12.00 – 13.00

HHX

Kl. 11.00

Festsal

12.00 – 13.00

Går man eksempelvis på HHX, skal man møde frem kl. 11.00 ved gymnasiehallen. Inde i gymnasiehallen er der stole med god afstand, og vi regner med 2-4 gæster pr. student.

Når dimissionen er forbi, vil lærere følge elever og gæster videre – først til skolegården til foto og derefter til det område, hvor klassereceptionen vil foregå med lærerne som værter. I skolegården skal der tages billeder af flere uddannelser/klasser i samme runde, så her skal man huske at holde god afstand. Det er udendørs i skolegården.

Af hensyn til myndighedernes anbefalinger skal I være opmærksomme på følgende forhold:

• Bliv hjemme, hvis I har symptomer.
• I skal kunne fremvise et gyldigt coronapas.
• Husk at holde afstand.
• Husk at holde god håndhygiejne – brug spritdispenserne ved indgangen til hallen og på områderne før I tager kaffe osv.
• Husk at vise fornuftig hosteetikkette.

Når I ankommer til gymnasiehallen, skal I gå ind via sidedøren som vist på kortet.

Benyt også de toiletter som lærerne anviser ude ved klassereceptionerne. I skal helst blive på jeres område, og I må heller ikke besøge de andre områder, når jeres klassereception er forbi. Når et hold gæster og studenter forlader området, vil rengøringen rykke ind og gøre området klar til de næste gæster.

Vi er nødt til at tage disse forholdsregler for at kunne gennemføre en studenterfejring, der er så normal som overhovedet muligt. Lærerne vil stå klar til at guide jer gennem arrangementet.

En ting står dog over det: Det bliver en fantastisk fredag med blå himmel og mågeskrig over Struer Statsgymnasiums røde tage. Flaget vil være hejst, og vi vil ganske enkelt glæde os ekstra meget i år, fordi studenterne fortjener at blive hyldet på skolen og at få taget ordentligt afsked med hinanden, lærerne og SSG.

Mads Brinkmann Pedersen
Rektor
Struer Statsgymnasium